Sjung om studentens lyckliga dar…

Idag har vi firat barnens kusin Emelie som har tagit studenten. Vi möttes av ett kallt och regnigt Falun, men det dåliga vädret verkade inte stämma ner studenterna, överallt hördes hesa stämmor  som skrikigt alldeles för mycket under veckan, hög musik som dunkar på flaken som åker förbi. – för vi har tagit studenten!

Oj det känns verkligen som en evighet man själv stod och väntade på att få springa ut genom skolans dörrar, möta havet av familj och vänner som kommit för att uppvakta och fira. Jag kommer ihåg att jag var så blödig och jag satt och hulkade i kyrkan till den blomstertid, och jag kan än idag, när jag ser alla dessa fina studenter ,känna hur det sticker i näsan och jag blir lite sentimental.

Med kameran i högsta hugg så hann jag fånga några bilder på vår fina student  ♥

webb (1 of 10)

webb (5 of 10)

webb (8 of 10)

webb (4 of 10)

webb (10 of 10)

 

Nu laddar vi om, i morgons så ska vi ha dop för lilla Rasmus och på söndag så ska jag ha familjefotografering , 4 fina tjejer framför kameran kommer bli super roligt. ♥

Hoppas ni får en fin helg med massor av sol!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *