Semester

oj vad veckorna sprang iväg!

Det har varit full skuff med både familjen och med en massa roliga fotograferingar, Jonas började jobba igen i måndags och vardagen kom och bet en i rumpan, mycket jobb som ligger och ska bli klart och en blogg och ett galleri som ska uppdateras efter sommarens alla tokigheter.

Jag ska försöka att bomba på här med lite inlägg , uppdatera er med lite om vad som hänt sedan sist du kikade in 🙂

Som sagt så har vi försökt att ha så mycket kvalitets tid med alla våra nära och kära och framförallt bara med  varandra.  Men lata dagar på gräsmattan blev det alldeles för få utav, jag önskade att det hade kunnat bjudits på några fler soldagar och några grader varmare!

pappa och lillebror mys ♥

 

mina mys killar <3

nu kommer det att smacka på med lite uppdatering ! 🙂

hoppas ni haft en bra sommar!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *