Snart är julen här . . . 

Julen kommer med stormsteg närmare och närmare , och med all snö som har fallit så är julkänslan extra påträngande. Går runt och har en känsla av att vilja julpynta redan nu , men jag får hålla band på mig till 1:a advent. 

I studion så har det fotats julkort i massor . Jag har bokat ytterligare 2 dagar i studion för julkort eftersom efterfrågan var så stor . Och eftersom det snart är jul så erbjuder jag fotograferingen till ett super pris . 

Fotografering + 1 redigerad digital bild 500:- (ordinarie pris 1700:-) och önskar man fler bilder så erbjuder jag 50% på alls bildpaket . 

Datum :

22/11 kör vi studion med extra mycket julkänsla . 

24/11 kör vi med svart eller vit bakgrund. 

Begränsat antal platser så först till kvarn. För att boka fotograferingen klicka här.  

Alla som vill får vara med på fotograferingen , gammal som ung , hund eller katt ? 

?

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *