Lördag. 

En lördag som bjöd på fantastiskt väder, och är lite besviken att vi inte tog oss ut. Men så är det, man kan inte alltid planera för att det ska bli sol, annat stod på schemat idag. Vi fick främmande av vänner vi inte sett på länge, tiden bara går och när man har barn och jobb så finns det inte lika många luckor att ses som det gjorde innan. Men man får vara tacksam för de tillfällen som ges. 

Nu på kvällskvisten så börjar vi förbereda för lördags mys, har en flaska vin på luftning och Jonas lagar lite mat. Det blir en riktig fin middag, korv och potatis, haha och lite rödvin ?

Jag älskar att duka och göra det fint när man ska äta, tycker att det blir roligare att äta då, framför allt när man inte har så rolig mat. Vardagen känns lite lyxigare bara man använder en linneservett och en servettring. (tips! Har du inte råd att köpa nya linneservetter så kan man ta en gammal linneduk som man inte använder  och sy egna).  Jag har länge samlat på mateus servisen och håller fortfarande på. Det går sakta men säkert framåt i samlandet. Men jag verkligen bara älskar servisen den är verkligen jag, med alla mönster och färger. 

I morgon är det farsdag och vi ska självklart fira världen bästa pappa här hemma! Hoppas ni alla får en mysig lördagskväll.❤️

 

1 thought on “Lördag. 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *