Farsdag. 

Förra farsdag så låg jag på BB och krystade fram en liten Rasmus, Jonas tyckte att det var den bästa farsdag present man kunde få, så ja det känns ganska jobbigt att försöka toppa den presenten. Nu är det väl tur då att våran bästa pappa här hemma nöjer sig med att han har oss, och vill inte ha något annat  ❤️ 

Jag är så tacksam för att mina barn har en sådan fantastiskt fin människa som sin pappa, det är svårt att förklarar med ord hur varm och fin Jonas är i hjärtat. Han skulle som många andra föräldrar gå igenom eld och såga av en arm om han behövde för sina killar. Vi älskar dig över allt annat här på jorden. ❤️


Vi spenderade  dagen hos Jonas föräldrar som också är världens finaste farmor och farfar ❤️ pga av sjukdomar hit och dit så har vi inte setts på evigheter känns det som, grabbarna var överlyckliga. 

1 thought on “Farsdag. 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *