Advent 

Ja min ambition om att göra ett supermysigt inlägg från 1a advent gick ju sådär. Låg  totalt bombad i årets värsta förkylning /migrän som fortfarande har ett stadigt grepp. 

I torsdags kväll när sista familjen hade lämnat studion för dagen så började huvudvärken börja smyga sig fram. På morgonen när jag vaknade var halsen helt körd, hosta konstant och en huvudvärk som knapt är hanterbar. Jag sov hela lördagen och näst intill hela söndagen. Var lite piggare på måndagen så vi tände vårt ljus då och hade lite adventsmys. 

 Jag får kanske försöka mig på ett inlägg om 2a advent istället. Men om förkylningen inte lättar så kanske jag sover bort hela den helg med. Kurerar mig med allt jag kan, har inte tid att vara sjuk! Vårdcentralen upplyste mig så fint att det kunde hålla i sig emellan 4-6 veckor. Jo tack, men nej, jag avstår gärna. 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *