Pepparkaka 

Julen börjar närma sig och igår när snön föll så kom julkänslorna extra mycket. Jonas och jag var på julfest med Jonas jobb på fredagen, så vi hade båda barnen sovandes på annat håll. Mycket trevligt kväll, god mat och dryck. 

På lördagen så tog vi inte någon lång sovmorgon, kroppen sover på rutin och man vaknade fint vid 7:30, men vi slängde oss i soffan och låg där halva dan. Vi plockade upp kidsen och åkte till våra vänner i nås där det stod julbak på schemat. 

Alfons började lite försiktigt med sin pepparkaksdeg, tyckte det var roligt att kavla och trycka ut former, Sofia visade att man måste ha lite mjöl på näsan när man bakar, men varför ska man ha en liten puss med mjöl på näsan när man han ha mjöl överallt?! 

Klart att mamma också ska ha lite! 

Lycklig kille! 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *