Dan före dopparedan 

Jag har länge velat ha en riktig uppesittarkväll med bingolotto, jag har inte spelat bingolotto sen jag var liten och spelade med morfar, han som fixade 5 lotter samtidigt medans en annan hade svårt att hänga med på en, nu var ju jag iofs typ 7 år gammal, men ändå. 

Förra året svor jag över att det inte var någon som ville spela med mig, men jag lyckades övertala svärmor att nästa år då ska vi spela! Och nu fick jag min, ordentliga uppesittarkväll med skinkmacka,bingolotto, vi klädde granen och drack Irish coffee. Vi blev ett litet gäng med Jonas ena syster och son, svärmor och svärfar ❤️

Och visst fick vi lite bingo, inga stora vinster, men man ska vara tacksam för det lilla. 

Jag hoppas att ni alla får en mysig jul med era nära och kära ?

1 thought on “Dan före dopparedan 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *