No return! 

Ja jag har tydligen gått med på att springa vårruset i maj, jag ska tala om för er att är det något jag tycker är tråkigt här i världen så är det att springa, och det är nog bara för att jag inte kan, jag tycker det är så förbaskat tråkigt.  Jag har alltid hållt på med en massa idrotter som krävt att jag måste springa, men då har jag alltid haft någon form av boll framför sig och då blir det inte lika tråkigt. 

Nu hör det ju till saken också att jag har på omloppet av 15 månader fött två barn och jag kan men handen på hjärtat erkänna att jag är ju inte i min bästa topp form. Haft lite problem med det ena och andra. Men detta kanske var precis vad jag behövde för att kicka igång det hela med att komma tillbaka till mitt gamla jag. 

Så jag har hittat fram ett program som påstår sig att kunna fixa så att jag orkar springa 5 km i ett sträck. Det skulle ta 12 veckor från soffpotatis till löpare. Så på måndag kör vi. 

Skam den som ger sig! 

Wish me luck 🙂 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *