VAB 

Ja då var man tillbaka till verkligheten igen, efter att snart har varit föräldraledig i lite drygt 2,5 år, kändes det ganska bra att börja jobba lite igen. Eftersom fotograferingen inte täcker upp en heltid så kombinerar jag det med mitt gamla jobb. Känns skönt att inte ha någon ekonomisk press och jag kan bygga upp min verksamhet och min värdegrund helt på min villkor,utan stress.  jag ger det några år sen har jag som mål att bara kunna livnära mig på att göra det jag älskar! Men jag trivs bra som situation ser ut i dagsläget, jag har två små barn som jag vill spendera så mycket tid jag bara kan med. Så universum är i balans och allt är där det ska vara just nu. 

Jag har haft en heltids månad på jobbet för att kunna komma tillbaka så snabbt som möjligt, har blivit oregelbundna tider och jobbat i stort sett hela veckorna, har inte hunnit med något annat än att jobba, äta och sova… 

Vi har hållit oss hyfsat friska och februari passera utan en enda sjukdag, men så kom mars och bjöd på min allra första VAB, jag kanske låter mer entusiastisk än vad jag är över detta. Jonas är i Tyskland och jobbar så det blev automatiskt jag som blev hemma. Alfons har hög feber och har en ordentligt jobbig hosta… Men ibland så undrar jag hur sjuk man egentligen måste vara för att vara sjuk?! Med 40 graders feber har den ungen inte legat still många sekunder, yrväder. En annan hade ju legat döende och inte orkat lyft ett finger. Men självklart så märks det på hela han att det inte riktigt är på topp. Rasmus har än så länge klarat sig och jag har inte tid att vara sjuk så jag struntar i det! 

Som det har kliat i mina fingrar, jag har knappt tagit i min kamera på en månad. Men i morgon så ska jag träffa ett av sommarens brudpar och vi ska ha en för fotografering. Längtar så, ska bli sååå roligt 🙂 

Med en liten uppdatering från sjukstugan ❤️

 

Kram! 

2 thoughts on “VAB 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *