Valborg 

Hoppas ni alla haft en mysig valborg!? 

Min fantastiska mamma fyller år på valborg, så det blir alltid att fira lite extra på sista april. Mamma och hennes grannar på gatan har de senaste åren haft en egen liten majbrasa nere vid sjön som ligger precis nedanför deras hus, det har väldigt seriöst tryckts upp sånghäften och det hålls ett mycket väl inövat vår tal. 

Roligt att dom har så bra gemenskap, önskade att jag hade lika relation till mina grannar,vi är ju inte på något sätt oense med varandra, men just det där när man gör saker tillsammans, det kan jag sakna. 

Innan sången så värmde vi upp med grillat och tårta. Mamma hade beställt en tårta, fantastiskt vacker,och super god! 

Helgen försvann alldeles för fort, arbetsveckan är i full gång och det är fullt upp på båda jobben, man önskade att man hade lite extra timmar på dygnet så man hann med allt! 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *